Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Tasavvur antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak kapının kolayca açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları; son ayar ciddi ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında namına vaziyet bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul başüstüneğu performansa bakılarak testi karşılayıcı müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page